7 dage
Varighed
Halvpension
Forplejning
Alle niveauer
Sværhedsgrad
6 dage
Liftpas
December til April
Datoer

Skiferie for hele familien. Monte Rosa er et af Italiens smukkeste skiområder med udfordringer og oplevelser for alle aldre og evner: Her finder du et veludbygget pistesystem, og ikke mindst noget af alpernes absolut bedste touring og offpiste terræn.

Vi har forelsket os i denne alpine perle, der har formået at bevare sin charme, autencitet og et vildt terræn side om side med gode faciliter for hele familien. Her får du en helt unik alpin oplevelse, uden at gå på kompromis med komforten.
Destination Gressoney Saint Jean
Type Kør / flyv selv
INDEHOLDER
7 overnatninger
6 dages liftkort
Halvpension
TILVALG
Bjerguide
Skileje + lavineudstyr

Prøv offpiste og skitouring

Mens resten af familien hygger sig på pisterne, har du rig mulighed for at jage lidt større udfordringer uden for pisterne: I samarbejde med lokale bjergguider har vi sammensat en pakke, der gør det let for dig, at tage en hel eller halv dag væk fra pisteræset og prøver kræfter med touring- eller andre former for offpiste.

Er touring og off-piste nyt for dig, arrangerer vi også introforløb, hvor du hurtigt lærer de grundlæggende teknikker. Og er du allerede en erfaren offpiste-løber, kan vores guides tage dig med i mere teknisk terræn – eksempelvis en tur til toppen af Monte Rosa. Et er sikkert – du kommer hjem med en ski-oplevelse, du sjældent vil glemme!

Bjergguide fuld dag: 2500 kr. for 1-2 personer / 2800 kr. for 2-8 personer

Italiensk bjerghygge

Vi har håndplukket to af de hyggeligste hoteller i området, hvor atmosfæren emmer af italiensk bjerghygge, og hvor der serves gode lokale specialiter.

Dit chalet ligger kun halvanden times kørsel fra Milano Malpensa, hvorfra du kan finde shuttle busser eller leje en bil.  Du kan naturligvis også vælge, at køre i egen bil.

Book skiferie for hele familien

Når du har reserveret din rejse via denne hjemmeside og indbetalt et depositum på 20 procent af rejsens pris, vender vi tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse. Derfor skal du vente med at booke din flybillet, indtil du har hørt fra os. Hvis du ønsker at bestille en bjergguide eller skiudstyr på forhånd, bør du også kontakte os på tlf. 31771100 eller via chatten på denne hjemmeside. Vi anbefaler altid, at du tager en indledende samtale med os, så vi kan sammensætte den helt rigtige pakke til dig og din familie.

Flere spørgsmål? Læs vores FAQ her.

 


Additional information

DestinationMonte Rosa

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review