5 dage
Varighed
Familievenlig
Sværhedsgrad
Maj – Oktober
Datoer

Tag på vandreferie ved Gardasøen og Monte Baldo

Vandreferie ved Gardasøen og Monte Baldo. Mellem Adige-floden og Gardasøen troner Monte Baldo, et helt unikt bjerg med en højde på hele 2218 meter. Gardasøens klimatiske indflydelse og bjergets højde gør, at man på kort afstand kan opleve meget varieret natur. Fra middelhavsmiljø til alpine græsgange og klipper på de højeste toppe. På grund af sin unikke natur har Monte Baldo også fået kaldenavnet “Europas have”.

Denne vandreferie ved Gardasøen og Monte Baldo er for naturelskere, der forstår at sætte pris på stedets helt specielle miljø og charme. Samtidig giver den særlige geografiske placering dig også mulighed for at nyde et helt ekstraordinær panoramisk udsigt mellem sø, bjerg og himmel.

Blandingen af alpint terræn og Gardasøens breder giver muligheder for de mest fantastiske vandreture, vidunderlig natur og selfølgelig masser af god italiensk mad.

 

Start / Slut Malcesine
TIDSPUNKT Maj til oktober
MED I PRISEN 
Turbriefing
To overnatninger på 3-stjernet hotel
To overnatninger i charmerende rifugier
Morgenmad alle dage
To middage i rifugier
Tre frokostpakker

 

IKKE MED I PRISEN
Flybillet
Rejseforsikring

 

 

Her kan du finde svar på de fleste af dine spørgsmål. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på +45 31318839.

Additional information

DestinationGardasøen

Program

Fem dages vandreferie ved Gardasøen

1

Dag 1

En aften i Malcesine

Ankomst til Malcesine og check ind. Malcesine er en charmerende middelalderby, der er fyldt med historie. Det smukke slot i centrum af byen har formet dets kultur og traditioner. Byen er omgivet af bjerge og af den berømte Gardasø, det er den største sø i Italien.

Om eftermiddagen mødes du med en af ​​vores trekkingeksperter, der giver en tur briefing og orientering samt kort og alt, hvad der er nødvendigt for dit selvguidede eventyr.

Afhængigt af hvornår du ankommer, har du muligvis tid til at udforske byen. Den gamle bymidte i Malcesine er kendt for sine små brostensbelagte gader og små butikker, caféer og restauranter, der serverer frisk fisk direkte fra søen. Malcesines centrum byder på den smukkeste udsigt til de gamle huse, smalle gader og til landskabet omkring byen. Malcesine ophører aldrig med at forbløffe!

Nat i Malcesine.

2

Dag 2

Rifugio Telegrafo

Morgenmad på hotellet. Start i det historiske centrum af Malcesine, tag svævebanen for at nå stien CAI 651 og begynd turen ad en spændende rute langs toppen af ​​Monte Baldo: Baldo-kæden rejser sig over Gardasøen, og kombinationen af ​​de to giver en helt betagende og uforglemmelige udsigt samt et minde for livet.

Du krydser Monte Baldo fra nord til syd og går på de højeste toppe ad en sti, der passerer over den berømte Cima Valdritta, Baldos højeste top (2218m). På hele turen får du den mest betagende udsigt kombineret med Baldo-bjergets majestætiske stilhed.

Ankomst til refugio telegrafo, middag og overnatning.

(9,5 km. ~ 5 timers vandring + 800 m / -430 m)

3

Dag 3

Rifugio Forte Naole

Morgenmad i rigugiet. Du fortsætter dit eventyr på stien CAI 658, som er en meget betagende rute med udsigter, der strækker sig over Veroneses slette og helt op til Apenninerne på de klare dage. Du tilbringer dagen med at opleve Monte Baldos helt unikke natur: store græsgange og grønne enge så langt øjet rækker. På denne strækning af ruten er der særligt mange forskellige blomster og vekslende fauna.

Midtvejs kommer du forbir Chierego-rifugiet, som med sine panoramiske udsigt og store terrasse er et ideelt sted til en pause. Herfefter fortsætter du til Fort Naole, en del af et forsvarsværk, der går tilbage til første verdenskrig.

Ankomst til Forte Naole-hytten, hvor du kan beundre en spektakulær solnedgang. Middag og overnatning. (7 km / ~ 4 timers vandring)

4

Dag 4

Castelletto

Morgenmad i rifugiet. I dag tager du en dejlig vandretur over den sydlige side af Monte Baldo med smuk udsigt over den nedre del af Gardasøen. Fra rifugiet fortsætter du ad stien CAI 655, der fører til Campo: en forladt middelalder-landsby på den veronesiske bred af Gardasøen: en helt særlig autentisk juvel.

Fortsæt mod Castelletto: en charmerende lille by ved Gardasøens bred, der er omgivet af Monte baldo. Tid til at slappe af med lidt vandring langs vandet og en eftermiddag med besøg på byens restauranter og barer.

(10 km / -800m / ~ 4 timers vandring)

Indtjekning. Middag og overnatning i Castelletto.

5

Dag 5 - Afrejse

Morgenmad på hotellet, check ud og afrejse.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review