6 dage, 7 dage, 9 dage
Varighed
Medium
Sværhedsgrad
Halvpension
Forplejning
Maj – Oktober
Datoer

Tag på vandreferie mellem vinmarker og gletchere. Gressoney Dalen – også kendt som Lysdalen efter floden Lys – er den længste sidedal i Aosta-regionen. På din vej gennem denne helt unikke del af de italienske alper, kan du beundre alt fra vinmarkerne i Donnas og små traditionelle bjerglandsbyer til gletsjernes evige sne og ikke mindst den mest betagende udsigt til Monte Rosa.

Man vandrer 8-12 km og cirka 500 positive højdemeter per dag. Der er ingen større tekniske passager på vejen, så denne tur henvender sig til de fleste, der er i gennemsnitlig form.

RING +45 31318839 OG HØR MERE OM DENNE TUR

På denne vandreferie overnatter du i små, charmerende bjerghytter, hvor værterne vil sørge for at du føler dig godt hjemme. Her serveres traditionelle valdostanske retter og delikatesser – de fleste hytter har også en velassorteret vinkælder, hvis du vil prøve nogle af egnes udsøgte druer.

Indkvarteringen foregår i dobbeltværelser, og de fleste har eget bad.

Denne pakke inkluderer halvpension, madpakke til hver dagstur, kort over ruten samt transport af din bagage, så du kan nøjes med en let rygsæk og ellers bruge kræfterne på at nyde udsigten.

Vi sørger for, at alt er klart dig, når du kommer frem, så det eneste du skal gøre er at sætte dig til bords og nyde den dejlige middag.

I turen medregnes både ankomstdag og afrejsedag. En rejse af fem dages varighed omfatter således fire overnatninger. Ankomstdagen er uden vandring, mens afrejsedagen på de fleste distancer indholder en halv dags vandring.

Det er muligt at udvide denne tur til seks, syv eller ni dage med en total distance på 93 km.

Start Flere muligheder
TIDSPUNKT Fleksibelt
MED I PRISEN 
Halvpension
Bagagetransport*
Support telefon
Vandrekort
Velkomstbriefing

 

IKKE MED I PRISEN
Flybillet
Rejseforsikring

 

*Ved enkelte rifugier er bagagetransport ikke mulig. I disse tilfælde vil i blive orienteret på forhånd og få mulighed for at pakke ekstra ting i jeres dagsrygsække.

Her kan du finde svar på de fleste af dine spørgsmål. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på +45 31318839

Additional information

Bagagetransport Ja
Destination Monte Rosa
Datoer Maj – Oktober

Additional information

BagagetransferJa

Programeksempel

1

Dag 1: Ankomst til Gressoney og Villa Fridau

Ankomst til Gressoney (eftermiddag), briefing og overnatning
2

Dag 2: Villa Fridau - Alpenzu

Første vandredag (4-5 timer). Overnatning i Alpenzu
3

Dag 3: Alpenzu - Anderbatt

Anden vandredag (3-4 timer). Overnatning i Anderbatt
4

Dag 4: Anderbatt - Orestes Hutte

Tredje vandredag (3-4 timer). Overnatning: Orestes Hutte
5

Dag 5: Orestes Hutte - Wongade

Fjerde vandredag (3-4 timer). Bus fra Staffal tilbage til Gressoney.
6

Dag 6: Afgang fra Wongade

Morgenmand og mulighed for mindre vandretur inden afgang

Tour Reviews

5.00 based on 2 reviews
21. juni 2018

Jeg har gået det meste af Sentieri del Lys ruten, som Outdoor Italy’s vandreferie er baseret på, og har spist på alle overnatningssteder som er på ruten.
Landskabet er fantastisk smukt og meget varierende. Helt fra en hyggelig tur i skoven til den golde blokmark i højalpint terræn. På turen op igennem Gressoney dalen får man det hele at se.
Benjamin fra Outdoor Italy har valgt det bedste ud med den korte version på 4-5 dage i sporet.
Jeg synes at turen er overkommelig for alle, som har været på vandreture med overnatninger før. Distancerne er ikke længere end at de kan overkommes i roligt tempo, hvis man giver sig god tid.
Udsigterne er storslåede, når et pas er nået, og turene ned igennem dalene er uforlignelig smukke.
Belønningen ved enden af hver dag er et lækkert overnatningssted i høj kvalitet, hvor aftensmadens kvalitet svarer til rigtig gode restauranter. Og der er rigeligt af den.
Jeg skal helt sikkert tilbage.

23. november 2019

Vi har haft en fantastisk god tur. Vandreturen var smuk og varieret. Både i forhold til sværhedsgrad og natur. Vi synes, det var fantastisk opleve det grønne lidt lavere alpelandskab og at komme i højden over trægrænsen med sne, golde klipper og murmeldyr. Som almindelig familie i god form (ikke sportsfolk som sådan) var sværhedsgraden passende. I forhold til temperatur/klima var det en stor fordel (for os nordboere), at turen foregik i højden.

Venlig hilsen Rolf og Vibeke

Leave a Review

Show reviews in all languages (3)