9 dage / 8 nætter
Varighed
Halvpension
Forplejning
Juni-Sept
Datoer
Øvede
Sværhedsgrad
Monte Rosa
Destination

Tag på vandreferie mellem vinmarker og gletchere. Gressoney Dalen – også kendt som Lys-dalen efter floden Lys – er den længste dal i Aosta-regionen. På din vej gennem denne helt unikke del af de italienske alper, kan du beundre alt fra vinmarkerne i Donnas og små traditionelle bjerglandsbyer til gletsjernes evige sne og ikke mindst den mest betagende udsigt til Monte Rosa.

Den samlede distance på denne tur er 93,9 km 7745 h+ / h-6235 med i alt 8 overnatninger. Der er ingen større tekniske passager på vejen, så den henvender sig til de fleste, men på grund af distancen er det en fordel, hvis man er i god form og har en del erfaring med vandring i alpine områder.

RING 31771100 OG HØR MERE OM DENNE TUR

På denne vandreferie overnatter du i små, charmerende bjerghytter, hvor værterne vil sørge for at du føler dig godt hjemme. Her serveres traditionelle valdostanske retter og delikatesser – de fleste hytter har også en velassorteret vinkælder, hvis du vil prøve nogle af egnes udsøgte druer.

Indkvarteringen foregår i dobbeltværelser, og de fleste har eget bad.

Denne pakke inkluderer halvpension, madpakke til hver dagstur, kort over ruten samt transport af din bagage, så du kan nøjes med en let rygsæk og ellers bruge kræfterne på at nyde udsigten.

Vi sørger for, at alt er klart dig, når du kommer frem, så det eneste du skal gøre er at sætte dig til bords og nyde den dejlige middag.

Vi tilbyder også en kortere version af denne tur (fire overnatninger / fem dages vandring). Ring og hør mere på +4531771100.

Start Pont Saint Martin
TIDSPUNKT Fleksibelt
MED I PRISEN 
Halvpension
Bagagetransport
Support telefon
Vandrekort

 

IKKE MED I PRISEN
Flybillet
Rejseforsikring

 

 

Her kan du finde svar på de fleste af dine spørgsmål. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. 31771100.

Additional information

Bagage transportJa

Program

Ni dages vandreferie ad Sentieri del Lys 

Total distance: 93,9 km 7745 h+ / h-6235

1

Dag 1

Pont-Saint-Martin – Sassa – Etoile du Berger

2

Dag 2

Sassa – Coumarial – Agriturismo Le Soleil
3

Dag 3

Coumarial – Barma – Rifugio La Barma
4

Dag 4

Barma – Niel – Dortoir La Gruba

5

Dag 5

Niel – Cialvrina – Rifugio Cialvrina

6

Dag 6

Cialvrina – Alpenzù – Rifugio Alpenzù

7

Dag 7

Alpenzù – Anderbatt – Rifugio Anderbatt

8

Dag 8

Anderbatt – Anderbatt-OH – Orestes Hutte

9

Dag 9

Orestes Hutte – OH-Staffal

Tour Reviews

5.00 based on 1 review
22. november 2019

Turen gennem Lysdalen var en uforglemmelig, positiv oplevelse. Tungest vejer den storslåede natur og stilheden. Man smelter i med landskabet og får ny mental energi. Den lokale kontaktperson har en smittende stolthed over ruten og gav personaliseret service – langt ud over, hvad man med rimelighed kan forvente. Hytterne har alle kendetegn, som gør dem spændende og unikke. Personalet sørgede for lækker mad og gode snakke om bjerge, ruten og lokalsamfundet. Jeg vil anbefale ruten til alle i fornuftig form, som elsker skønhed, refleksion, god mad og italiensk alpekultur for fuld udblæsning!

Leave a Review

Show reviews in all languages (2)