5 dage
Varighed
Medium
Sværhedsgrad
Halvpension
Forplejning
Hele året
Datoer

Denne vandreferie i Ligurien begynder og slutter i den idylliske middelalderby Ceriana, hvorfra et netværk af stier forbinder Alpi Maritime mod vest med de Liguriske Alper, der følger “Blomster Rivieraen” godt 300 km forbi Genova i syd.  Ceriana er en sand perle i de Liguriske Alper, kun en god times kørsel fra Nice Lufthavn og 20 minutter ad hårnålesvinge fra Middelhavet. Her er der virkelig rig mulighed for at møde autentisk bjergkultur og opleve en meget rustik del af Italien.

Fra bjergby til bjergby

På denne tur kommer du helt tæt på Ligurisk bjergkultur og mens du vandrer fra by til by i de frodige bjerge, har du ofte kig til havet: En helt speciel vandreoplevelse, hvor du selv sætter tempoet, mens du nyder naturen, den fantastiske udsigt, og om aftenen, en god middag, stor gæstfrihed og en varm seng.

Dette er den aktive miniferie for dig, der gerne vil opleve autentisk italiensk bjergkultur over en forlænget weekend.

Ankoms

ANKOMST Nice Cote d’Azur Lufthavn
TIDSPUNKT
MED I PRISEN 
Halvpension
Fem dages vandreferie fra by til by
Velkomstbriefing
Telefonsupport
GPS kort

 

IKKE MED I PRISEN
Flyrejse
Rejseforsikring
Frokost

Sådan gør du
Når du køber din rejse via denne side, bliver du bedt om at indbetale et depositum på 20% af rejsens pris. Når betalingen er registreret, går vi i gang med at booke din rejse og forbereder din ankomst.

Vi har forsøgt at besvare nogle ofte stillede spørgsmål her.

Du kan altid ringe til os på +45 31318839, hvis du har spørgsmål.

Additional information

DestinationLigurien

Vandretur

1

Dag 1

Vores lokale agent møder dig i bjergbyen Ceriana (350 m) og viser dig frem til din lejlighed. Her står en lejlighed med køkken, bad og terrasse klar til dig, og når du har stillet rygsækken, kan du bruge eftermiddagen på at udforske den helt særlige atmosfære i den smukke middelalderby, der knejser på toppen af et udspring for enden af Armea Dalen. Om aftenen spiser du på den lokale trattoria, hvor vi har reserveret bord til dig inklusive et glas af værtens hjemmelavede Grappa (pas på!).
2

Dag 2

Når du har spist morgenmad på terrassen eller på den lokale cafe og provianteret frokost til vandreturen, begynder din vandring mod Bajardo, der ligger i 900 meters højde. Første del af turen er temmelig stejl, men så er der til gengæld tid til at nyde udsigten mod havet og de frodige bjerge, så tag den med ro – efter en times tid, har du tilbagelagt de første par kilometer og den hårdeste del af dagsturen er derved overstået. Herefter går stien via en højderyg, krydser en vej, og lidt videre ad stier opad bjerget. Omsider kan du se Bajardo, der er vokset frem på toppen af et bjerg og som har en fantastisk 360 graders udsigt. Her venter dit værelse, et bad og en dejlig middag til dig og dine ledsagere.
3

Dag 3

Når du har nydt din morgenmad i ro og mag går turen over Monte Ceppo og herfra til Badalucco.  Fra Monte Ceppo (165o m) har du en spektakulær udsigt til Middelhavet på den ene side og sneklædte alper på den anden. Det er en stejl opstigning, men en bedre belønning end denne udsigt, kan du næppe tænke dig. Vi anbefaler, at du medbringer en madpakke og nyder den her, hvis vejret er til det. Efter Monte Ceppo går turen videre mod Badalucco, en charmerende lille bjergby, der har indtil flere barer og restauranter. Her bliver du indkvarteret i et lokalt B&B og til middag vil du kunne nyde lokale specialiteter som vildsvin, polenta og masser af pasta!

4

Dag 4

Nu går turen tilbage mod Ceriana, som ligger i nabodalen mod vest. I bevæger jer fortrinsvis ad skovstier og første del går stejlt opad. Tag jer god og nyd den smukke skov, hvor de lokale i mange generationer har plukket svampe og fanget vildt til middagsbordet. Snart når du toppen og vil kunne se Ceriana i bunden af dalen på den anden side af højderyggen. Turen nedad, med Middelhavet mod syd, er en dejlig afrunding på din vandreferie. Om aftenen venter middagen på dig hos Dario og Esmeralda, de charmerende ejere af det familiedrevne trattoria, som du har lært at kende den første aften i byen.
5

Dag 5

Når du har pakket og spist morgenmad, måske på den lokale cafe, sørger vi for, at du kommer afsted til lufthavnen i Nice. Vi kan arrangere din transfer.

Need to have:

Let regntøj, bukser og jakke
Vandreshorts
Teknisk t-shirt
Langærmet undertrøje (merino eller lign.)
Let langærmet fleece
Buff
Kasket
Lette hurtigtørende handsker / løbehandsker
Vandrestøvler / Trailsko
Vandresokker
Telefon + lader
Energibar eller et par gels
Rygsæk efter behov
Solbriller
Solcreme med høj faktor
Vandflaske min. halv liter
Lille toilettaske
Let hurtigtørrende håndlæde
Lagenpose
Lille førstehjælpsæt m. Comped, plaster mv.
Kontanter

Nice to have:

Powerbank
Stave
Kortspil
Lille pandelampe
Afslappet tøj til hytterne

Husk, alle vores kunder får 10% rabat hos Eventyrsport ved fremvisning af bookingnummer fra Outdoor Italy.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Show only reviews in Dansk (0)