10 dage, 5 dage, 6 dage, 7 dage, 8 dage, 9 dage
Varighed
Let, Medium
Sværhedsgrad
Maj – Oktober
Datoer

Tag på løbeferie på det legendarisk Alta Via 1 i Dolomitterne

Oplev Alta Via N.1 – den klassiske højrute gennem Dolomitterne! Løb på nogle af de mest enestående trails i de Italienske Alper.

På denne legendarisk rute har vi afstemt distancer og højde nøje, så de passer til løbere, der er i god form, men som måske ikke har den store erfaring med bjergløb.

Dolomitterne er det perfekt sted for dig, der gerne vil prøve at løbe i bjerge for første gang, men vi kan også forlænge ruten og finde mere tekniske udfordringer til erfarne bjergløbere: Vores lokale guide ved præcis, hvordan ruten justeres, så den passer til dine behov.

Alta Via – En unik løbeoplevelse

Alta Via N.1 er en fantastisk rute med overvældende udsigter, de smukkeste bjergformationer og nye overraskelser om alle hjørner. Alta Via N.1. går fra nord mod syd gennem de italienske alper med udgangspunkt i det italienske Sydtirol og via flere forskellige bjerggrupper: Fra Fanes og Lagazuoi, og forbi mange andre bjerge i Cortina-området, som Pelmo, Civetta, Moiazza og Dolomiti Bellunesi.

Det smukke landskab og den spændende blanding af italienske og østrigske påvirkninger gør dette til en helt unik løbeoplevelse.

Start / Slut Cortina d’Ampezzo
TIDSPUNKT Maj til oktober
MED I PRISEN 
Turbriefing
To overnatninger på 3-stjernet hotel
Overnatninger i charmerende rifugier
Morgenmad alle dage
Alle middage i rifugierne
Transfer på turen

 

IKKE MED I PRISEN
Flybillet
Rejseforsikring
Middage i Cortina

 

 

Her kan du finde svar på de fleste af dine spørgsmål. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 31318839

Additional information

DestinationDolomitterne

Programeksempel

Syv dages løbeferie i Dolomitterne

1

Dag 1

Ankomst til Cortina d’Ampezzo, Dolomitterne

Meet & greet på hotellet i Cortina, hvor i tilbringer den første aften før turen begynder. Efter middagen bliver i briefet af en af vores lokale guider.

2

Dag 2

Omkring Braies

9,5 km med +980 m / – 320 m
Transfer til starten af ​​AltaVia. Fra den idylliske Braies-sø går du langs en panoramisk sti, der fører dig til Fanes – Sennes – Braies Natural Park. Middag og overnatning i en hytte.

3

Dag 3

Altopiano di Fanes

10,2 km med +560 m / -650 m
Fra Sennes-hytten ned gennem store græsgange til plateauet, hvor Pederù-hytten er placeret, og klatrer derefter ind i marmoter, Fanes. Middag og overnatning i hytte.

4

Dag 4

Forcella del Lago og Lagazuoi 

15 km med +1.250 m / -570 m
Start fra hjertet af naturparken og op til Forcella del Lago, hvorfra du kan beundre en smuk udsigt over Lagazuoi-søen. Fra søen starter vi igen stigningen mod Lagazuoi, et af de mest panoramiske steder med en helt unik “terrasse” med udsigt over Dolomitterne. Middag og overnatning i hytten.

5

Dag 5

Cinque Torri

11,5 km med +550 m / -1.100 m
Forlad Lagazuoi bagved, kryds området af 5 Torri, en af ​​de smukkeste og mest karakteristiske bjergformationer ved Cortina D’Ampezzo, for at nå Giau-passet. Middag og overnatning i hytten.

6

Dag 6

Passo Staulanza

13 km med +450 m / -1.000 m 
Fra Giau-passet går vi forbi de imponerende lodrette vægge af Lastoi di Formin og Becco di Mezzodì til Passo Staulanza. Retur med transfer til Cortina D’Ampezzeo.

7

Dag 7

Afsked med Dolomitterne

Morgenmad og afsked.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review