Halvpension
Forplejning
Hele året
Datoer

Vil du opleve rigtigt bjergløb i selskab med dine venner, din løbeklub eller dine arbejdskolleger? Med Trail Camp for Grupper skræddersyr Outdoor Italy jeres ophold og sørger for, at alle kan være med. Outdoor Italy holder til i den smukke bjergby Ceriana, der sammen med de omkringliggende bjerge danner den perfekte ramme for en aktiv grupperejse.

RING OG HØRE MERE OM VORES GRUPPEREJSER PÅ TLF 3177110

Rejsen ledes af erfarne guider, der har indgående kendskab til området. De kan håndtere både mindre og større grupper og sørger for, at alle for en god oplevelse, uanset niveau og form.

Vi kan naturligvis arrangere mødelokaler og andre faciliteter, hvis arbejdet absolut skal med.

Mødested Nice Cote d’Azure Lufthavn
Ankomst Efter aftale
Afgang Efter aftale
INKLUDERET
Guides Halvpension
Indkvartering Lufthavnstransfer
IKKE INKLUDERET
Flybillet

Kontakt os på +31771100 eller via info@outdooritaly.dk og lad os sammen finde ud af, hvad jeres rejse skal indeholde. Vores guider har bred erfaring og der er mulighed for at tilvælge en række aktiviter samt ekskursioner til seværdigheder i området.

I 2018 er grundprisen 3.495 per deltager ved min. 6-8 deltagere for fire dages løb med halvpension og tre overnatninger i delte lejligheder.

Additional information

DestinationLigurien
1

Dag 1: Ankomst (Eksempel)

Vi henter jer i lufthavnen og kører jer til Ceriana. Derefter indkvartering i lejlighed, hvorefter vi mødes til en kort introduktion med guiderne før alle tage med på en kort løbetur.
2

Dag 2: Tur til Monte Ceppo

Vi løber en længere tur til Monte Ceppo i 1650 meters højde. Alle kan være med, men nogle får muligvis brug for, at vi transporterer dem en del af vejen. Turen er samlet 28 km, men kan halveres for dem, der ikke har lyst til den helt lange tur
3

Dag 3: Tur til Monte Bignone

En lidt kortere tur med stop i den hyggelige naboby San Romolo, hvor vi spiser en sandwich på den lokale cafe. Turen er på cirka 18 km med smuk udsigt hele vejen.
4

Dag 4: Løb til havet

Vi løber sammen ad stier ned gennem dalen og kommer omsider frem til stranden ved Bussana, hvor vi kan springe direkte i vandet. De friske løber op igen, og dem der ikke vil løbe så langt, bliver kørt tilbage til Ceriana. Tilbage til en let frokost på den lokale cafe. Afsked og afgang til Nice.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review