7 dage
Varighed
Egen forplejning, Halvpension
Forplejning
Alle niveauer
Sværhedsgrad
6 dage
Liftpas
December til April
Datoer

Skiferie for hele familien. Val di Fassa i Dolomitterne er et helt særligt område med storslået natur og unikke forudsætninger for den perfekte skiferie, hvad enten du er afsted med hele familien eller blot på egen hånd.

Hos Outoor Italy er vi altid på udkig efter de bedste områder og Val di Fassa er i topklasse, når det handler om alsidighed og muligheder – fra pister, der egner sig til de helt små, til offpiste terræn, hvor du kan dyrke skitouring og freeride. Val di Fassa har det hele.
Destination Val di Fassa
Type Kør / flyv selv
INDEHOLDER
7 overnatninger
6 dages liftkort
Halvpension
TILVALG
Skileje
Skiskole
Guide
Lavineudstyr

Italiensk bjerghygge

Vi har fundet nogle af de bedste lejligheder og hoteller i Val di Fassa, hvor fokus har været på en god balance mellem pris og kvalitet.  Lejlighederne har eget køkken, så du selv kan stå for madlavning, men du kan selvfølgelig også vælge et hotel med halvpension – ring til os og høre mere om den mulighed.

Prøv offpiste og skitouring

Val di Fassa er kendt for at være et rigtig godt ski touring og freeride-område. Derfor har vi i samarbejde med lokale bjergguider har vi også sammensat en pakke, der gør det let for dig, at tage en hel eller halv dag væk fra pisteræset og prøver kræfter med touring- eller andre former for offpiste.

Er touring og offpiste nyt for dig, arrangerer vi også introforløb, hvor du hurtigt lærer de grundlæggende teknikker. Og er du allerede en erfaren offpiste-løber, kan vores guides tage dig med i mere teknisk terræn – eksempelvis en tur til toppen af Monte Rosa. Et er sikkert – du kommer hjem med en ski-oplevelse, du sjældent vil glemme!

Bjergguide fuld dag: 2500 kr. for 1-2 personer / 2800 kr. for 2-8 personer

Skiferie for hele familien

Når du har reserveret din rejse via denne hjemmeside og indbetalt et depositum på 20 procent af rejsens pris, vender vi tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse. Derfor skal du vente med at booke din flybillet, indtil du har hørt fra os. Hvis du ønsker at bestille en bjergguide eller skiudstyr på forhånd, bør du også kontakte os på tlf. 31318839 eller via chatten på denne hjemmeside. Vi anbefaler altid, at du tager en indledende samtale med os, så vi kan sammensætte den helt rigtige pakke til dig og din familie.

Flere spørgsmål? Læs vores FAQ her.

 


Additional information

DestinationDolomitterne

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review