6 dage
Varighed
Halvpension
Forplejning
Advanced
Sværhedsgrad
Jan-April
Datoer

Outdoor Italy lancerer nu Monte Rosa Ski Touring Camp: 5 Dages ski touring og freeride ved Monte Rosa i de italienske alper med certificeret guide, fantastisk mad og godt selskab.

NB! Denne tur er for minimum to deltagere. Antal dage og aktiviteter kan tilpasses efter behov.

Denne tur henvender sig til øvede skiløbere og er begrænset til minimum fire til otte deltagere, der får fuld opmærksomhed fra vores topmotiverede guider.  Vi bor sammen i topersoners værelser i et hyggeligt hus i Gressonney Saint Jean, der ligger tæt på Monte Rosa.

Den første dag bruger vi på et introforløb, hvor du lærer det nye udstyr at kende og får instruktion i grundlæggende ski touring færdigheder. Hver dag tager vi op på bjerget med en lokal certificeret guide, der tilpasser turen, så vi alle kan følge med. Er vejret til det, tager vi en tur på Monte Rosa en af dagene og overnatter i et refugium.

Når dagen er omme ræser vi forbi den lokale bar til en afterski-drink, spiser godt og slapper af hjemme. Har du mod på at prøve noget andet end præparerede pister, lange liftkøer og tyrolermusik, så tag med på denne ski touring camp: Du vender næppe tilbage til løjperne igen.

OPSAMLING Milano Malpensa
PICK UP Efter aftale
INDEHOLDER
Helpension
Leje af udstyr
Certificeret guide
Halv dags introkursus
Transfer
INDEHOLDER IKKE
Flybillet

Booking og flybillet

Du indbetaler kun depositum for din rejse. 60 dage inden afrejsen vil du blive bedt om at indbetale restbeløbet. Vi sender dig forslag til flyafgange, når tiderne er tilgængelige på flyselskabernes hjemmesider.

 

Additional information

DestinationMonte Rosa
1

Dag 1: Ankomst

Pickup i Milano Malpensa og transport til vores hus i Gressoney St Jean. Fælles middag og briefing.
2

Dag 2

Introkursus: Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afhentning af udstyr. Afgang til bjergene. Vi bruger dagen på at lære basic skitouring skills, håndtering af udstyr etc.
3

Dag 3

Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afsted til bjergene. Hjemkomst ved 16-tiden. Afterski-drinks på den lokale beværtning. Middag.
4

Dag 4

Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afsted til bjergene. Afterski-drinks på den lokale beværtning. Middag
5

Dag 5

Monte Rosa-tur: Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afsted til bjergene. Er forholdene til det, står vi op og ned ad Monte Rosa. Afterski-drinks på den lokale beværtning. Middag.
6

Dag 6

Morgenmad. Afsted på ski. Aflevering af udstyr kl 13.00. Frokost. Afgang til lufthavn.

Tour Reviews

5.00 based on 4 reviews
28. marts 2018

Indrømmet: Solen gjorde da turen ekstra fantastisk. Vi havde dog en enkelt dag med overskyet vejr, hvor oplevelsen var stor og meget som på vinterfjeld (bortset fra temperaturen). Når turen ligger her sent i marts er der alle muligheder for at vejret er fantastisk.
Guiden fandt rigtig gode spor, hvor vi kom væk fra de befærdede områder.
Instruktion i teknik gjorde en stor forskel på hvordan selve skioplevelsen var.
Jeg skal helt sikkert af sted på randonee tur igen. Og hvis Outdoor Italy har turen på det rigtige tidspunkt, så vælger jeg gerne dem.
Det var en fed tur.

28. marts 2018

Super dejligt med ski i alperne uden masser af mennesker. Kan varmt anbefales.

2. april 2018

Som barn løb jeg meget langrend. Men da festerne og gymnasietiden tog fart blev det altid slalomferierne der vandt budgettet. I år prøvede jeg så randonee for første gang – og det bliver absolut ikke sidste. Dels er sceneriet fantastisk, skiløbet enestående og sidst men ikke mindst, maden uden sammenligning, når man er i selskab med Andreas og outdooritaly.

7. april 2018

Wow! What an experience. Great food, guides and guest’s. Fantastic to see the real side of the mountain, away from prepared pistes. Off piste outstanding. Hardwork but worth it!

Leave a Review