7 dage
Varighed
Halvpension
Forplejning
Medium, Øvede
Sværhedsgrad
6-13 marts
Datoer

Lær ski touring i Val Maira. Outdoor Italy lancerer nu en Ski Touring Camp i Val Maira, en fantastisk smuk og uspoleret dal i det sydvestlige Piemonte. Her er hverken skilifter eller masseturisme, og på grund af det forholdsvis bløde terræn, er Val Maira et paradis for ski touring ski touring entusiaster. På denne camp lærer du grundlæggende touring teknik og lavinesikkerhed, og når ugen er omme, er målet at du selv vil kunne klare at tage afsted på touring eventyr!

Denne tur henvender sig til medium til øvede skiløbere, der uden problemer kan stå ned ad sorte pister og som ellers er i god form. For husk at i ski touring går man selv op ad bjerget. Derfor er det også hårdere end almindeligt alpint skiløb. Tilgengæld er oplevelserne altid større.

Hver dag tager vi på nye touring eventyr med vores internationalt certificerede guider, der har forberedt et stærkt undervisningsprogram, som flettes ind i de daglige ture. Programmet indeholder bl.a. følgende:

  • Grundlæggende ski touring teknik og touring udstyr: forskellige typer af ski, støvler, skind mm.
  • Overblik over forskellige typer sikkerhedsudstyr
  • Forberedelse af din tur: taktiske tips, kilder og tolkning af data og kort
  • Tolkning af sne, vejr og andre væsentlige forhold
  • Grundlæggende regler for search & rescue
  • Praktiske øvelser

Selvom der åbnes flere og flere ‘sikre’ ruter rundt omkring i alperne, så er sikkerheden og respekt for bjergene helt afgørende i ski touring. Derfor er den viden, du får med dig fra dette kursus, en helt grundlæggende forudsætning for at kunne bevæge sig frit omkring i terænnet på et par touring ski.

Når dagen er omme, tager vi tilbage på vores hyggelige hotel, hvor maden er i topklasse – og der er meget af den. Vi bor på værelser med to til fire opredninger, og der er en velassorteret bar, hvor vi kan hænge ud og tale om dagens eventyr til de små timer – hvis vi ellers kan holde os vågne.

Denne camp tilbydes også på fleksible datoer til grupper på minimum fire deltagere.

Pickup Torino Lufthavn
Hvornår 5-12 mart (2023) + fleksible datoer for grupper
INDEHOLDER
Helpension
Certificeret guide
Kursus i skitouring og lavinesikerhed
Sikkerhedspakke
Transfer fra Torino Lufthavn
INDEHOLDER IKKE
Flybillet
Forsikring

Booking og flybillet

Når du har besluttet dig, indbetaler du det fulde beløb eller et depositium for din rejse. Når vi har modtaget din betaling, vil du få tilsendt en mere detaljeret rejseplan samt forslag til flyafgange. Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Additional information

DestinationVal Maira

Programeksempel

1

Dag 1

Pickup i Torino Lufthavn og transport til vores hotel i Valle Maira. Fælles middag og briefing.
2

Dag 2

Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afgang til bjergene. Vi bruger dagen på at lære basic skitouring skills, håndtering af udstyr etc.
3

Dag 3

Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afsted til bjergene. Intro til lavineudstyr og grundlæggende forholdsregler. Hjemkomst ved 16-tiden. Afterski-drinks i hotellets bar. Middag.
4

Dag 4

Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afsted til bjergene. I dag lærer vi alt om sneforhold, vejr og andre faktorer i naturen, der kan være afgørende for din sikkerhed. Afterski-drinks i hotellets bar. Middag
5

Dag 5

Morgenmad med briefing om dagens aktiviteter. Afsted til bjergene. Praktisk scenarie og test af nye skills. Middag.
6

Dag 6

Afsted til bjergene. Afterski-drinks. Middag.
7

Dag 7

Morgenmad. Afgang til lufthavn.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review