5 dage
Varighed
Familievenlig
Sværhedsgrad
Maj – Oktober
Datoer

e-MTB og vandring ved Gardasøen

Italiens største sø byder på et væld af dejlig spor, der bringer os fra små, charmerende byer ved søens breder til toppen af Monte Baldo og en overvældende udsigt over denne smukke egn i Norditalien.
På denne guidede tur tilbringer vi i alt tre dage på mountain bike eller e-mountainbike og runder af med enten en eller to dages hiking omkring Monte Baldo og Gardasøen. Vi overnatter i tre-stjernede hoteller og spiser fantastisk retter fra det lokale køkken, og to af nætterne tilbringer vi i hytter på bjerget, der også severer dejlig solid bjergkost som indtages med en god portion italiensk bjerghygge.
Denne tur er for de fleste og egner sig godt til eksempelvis familier. Med e-MTB kommer du let omkring, også når det går opad. Og vores guide står altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for det.
Start / Slut Gardasøen
TIDSPUNKT Maj til oktober
MED I PRISEN 
Velkomstbriefing
To overnatninger på trestjernet hotel
To overnatninger i hytter på bjerget
Fire gange morgenmad, frokost og middag
Tre dages cykling med guide
To dages let trekking med guide
IKKE MED I PRISEN
Flybillet
Rejseforsikring
Leje af cykler

 

 

Her kan du finde svar på de fleste af dine spørgsmål. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 31318839.

Additional information

DestinationGardasøen
GuideJa

Program

Fem dages e-MTB og hike ved Gardasøen

1

Dag 1

Ankomst ved Gardasøen

Ankomst til hotel og briefing fra guide. Hvis i ankommer i god tid, har i mulighed for at tage på en seightseeing tur inden middagen på hotellet.

2

Dag 2

Monte Baldo

Efter morgenmad på hotellet bliver i mødt af guiden. Efter en kort briefing går turen op til Monte Baldo på e-MTB. Vi spiser frokost i den smukke natur med udisgt til Italiens største sø, og sidst på eftermiddagen triller vi ned bjerget og tilbage til hotellet.

3

Dag 3

Telegraph Hut

Morgenmad på hotellet, hvorefter guiden møder jer. Så går turen opad igen, og vi bevæger os af smukke spor op mod toppen af Monte Baldo (2218 m) og krydser bjergryggen, hvor udsigten mod Gardasøen og de omkringliggenden bjerg er overvældende. Henad eftermiddage ankommer vi til Telegraph Hut, hvor en god middag og varme senge venter os.

4

Dag 4

Trekking omkring Monte Baldo

Efter morgenmad i rifugiet, tager guides os med ud på en vandretur omkring Monte Baldo, hvor vi opleve den helt særlige og meget varierede fauna.  Vi spiser frokost i det fri, og senere vender vi tilbage til hytte og spiser til aften.

5

Dag 5

Retur til Gardasøen
Morgenmad i Telegraph Hut, hvorefter guiden tager os med på ekskursion på Monte Baldos østlige side. Vi spiser frokost på vejen, før turen går nedad mod Gardasøens bred. Her slutter turen.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review