4 dage, 5 dage, 6 dage, 7 dage
Varighed
Morgenmad
Forplejning
Hele året
Datoer

Tag på aktiv luksusferie i Dolomitterne med spa og forkælelse på boutique-hotellet La Majun. Hver dag vælger du selv om du vil cykle, stå på ski, klatre, svømme eller vandre. Når du vender tilbage henad eftermiddagen, venter der spa, cocktails og mad på et højt kulinarisk niveau.

Destination La Majun, Alta Badia
Type Kør / flyv selv
INDEHOLDER
4 overnatninger*
Morgenmad
En middag for to personer
Fri adgang til spa og pool
To guidede vandreture
TILVALG
Massage
Liftkort
Guide
Øvrige aktiviter

La Majun 

Outdoor Italy har indgået en eksklusiv aftale med det 4-stjernede boutique hotel La Majun, der ligger i Alta Badia i hjertet af Dolomitterne. Fra La Majun er der kort afstand til både vinter- og sommeraktiviteter, og hver dag vil du kunne vælge noget nyt. Om sommeren eksempelvis vandring, bjergløb, klatring, Via Ferrata, mountainbiking eller landevejscykling. Og om vinteren er der blot få hundrede meters gang til den nærmest skilift til et af Italiens bedste skiområder, eller du kan tage på off-piste og ski touring med en af vores guider.

Sådan gør du

Når du har reserveret din rejse via denne hjemmeside og indbetalt et depositum på 25 procent af rejsens pris, vender vi tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse. Derfor skal du vente med at booke din flybillet, indtil du har hørt fra os. Hvis du ønsker at bestille en bjergguide eller ski- eller cykeludstyr på forhånd, bør du også kontakte os på tlf. 31318839 eller via chatten på denne hjemmeside. Vi anbefaler altid, at du tager en indledende samtale med os, så vi kan sammensætte den helt rigtige pakke til dig og din familie.

Flere spørgsmål? Læs vores FAQ her.

 


Additional information

DestinationDolomitterne

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review