Fleksibel
Dato
Ceriana
Sted
Halvpension
Forplejning

Vil du opleve rigtigt bjergløb i selskab med dine venner, din løbeklub eller dine arbejdskolleger? Med Trail Camp for Grupper skræddersyr Outdoor Italy jeres ophold og sørger for, at alle kan være med. Outdoor Italy holder til i den smukke bjergby Ceriana, der sammen med de omkringliggende bjerge danner den perfekte ramme for en aktiv grupperejse.

RING OG HØRE MERE OM VORES GRUPPEREJSER PÅ TLF 3177110

Rejsen ledes af erfarne guider, der har indgående kendskab til området. De kan håndtere både mindre og større grupper og sørger for, at alle for en god oplevelse, uanset niveau og form.

Vi kan naturligvis arrangere mødelokaler og andre faciliteter, hvis arbejdet absolut skal med.

Mødested Nice Cote d’Azure Lufthavn
Ankomst Efter aftale
Afgang Efter aftale
INKLUDERET
Guides Halvpension
Indkvartering Lufthavnstransfer
IKKE INKLUDERET
Flybillet

Kontakt os på +31771100 eller via info@outdooritaly.dk og lad os sammen finde ud af, hvad jeres rejse skal indeholde. Vores guider har bred erfaring og der er mulighed for at tilvælge en række aktiviter samt ekskursioner til seværdigheder i området.

I 2018 er grundprisen 3.495 per deltager ved min. 6-8 deltagere for fire dages løb med halvpension og tre overnatninger i delte lejligheder.

1

Dag 1: Ankomst (Eksempel)

Vi henter jer i lufthavnen og kører jer til Ceriana. Derefter indkvartering i lejlighed, hvorefter vi mødes til en kort introduktion med guiderne før alle tage med på en kort løbetur.
2

Dag 2: Tur til Monte Ceppo

Vi løber en længere tur til Monte Ceppo i 1650 meters højde. Alle kan være med, men nogle får muligvis brug for, at vi transporterer dem en del af vejen. Turen er samlet 28 km, men kan halveres for dem, der ikke har lyst til den helt lange tur
3

Dag 3: Tur til Monte Bignone

En lidt kortere tur med stop i den hyggelige naboby San Romolo, hvor vi spiser en sandwich på den lokale cafe. Turen er på cirka 18 km med smuk udsigt hele vejen.
4

Dag 4: Løb til havet

Vi løber sammen ad stier ned gennem dalen og kommer omsider frem til stranden ved Bussana, hvor vi kan springe direkte i vandet. De friske løber op igen, og dem der ikke vil løbe så langt, bliver kørt tilbage til Ceriana. Tilbage til en let frokost på den lokale cafe. Afsked og afgang til Nice.

Trail Camp for løbeklubber og virksomheder

Fire dage med bjergløb, dejlig mad og rustik hygge: Vores Trail Camps er en helt unik mulighed for, at du og din løbeklub eller dine kolleger kan få en fælles aktiv oplevelse i smukke rammer. Outdoor Italy har adresse i Ceriana, en autentiske italiensk middelalderby omkranset af de Liguriske Alper og et spindelvæv af trails, der begynder lige uden for din lejlighed og bugter sig videre forbi oliventerrasser og op ad bjergene til en højde af 2200 meter.

Bjergløb for alle

Hver dag løber vi en tur i samlet flok, fra kortere ture på 10 km til længere dagsture på op til 25 km. Med tre af vores erfarne guider per hold, kan vi justere tempoet og udfordringerne, så alle kan være med: Det handler om at opleve naturen, fællesskabet og få den bedst mulige oplevelse og erfaring med hjem.

Sådan bor vi

Vi bor 4-6 personner sammen i hver lejlighed, der alle har køkken, og i de fleste tilfælde også en solfyldt terrasse med udsigt til bjergtoppene. Vil man bo parvis, hver for sig, kan det også lade sig gøre.

Middelalderbyen Ceriana

Ceriana er en charmerende lille by med kun 1500 indbyggere, to cafeer, en restaurant – og fem kirker. Vi bor i bygninger, der stammer tilbage fra det 12. århundrede, og byens atmosfære er tyk af historie.

Hos Dario & Esmeralda

Hver aften spiser vi sammen hos En Tu Furnu, en lille lokal Trattoria, der drives af Dario & Esmeralda. Her serves masser af lokale egnsretter, kraftig bjergkost med vildsvin, pasta, polenta og fisk & skaldyr.

Andre aktiviter

Ikke alle er lige interesserede i løb, men det er der råd for: Ceriana er i sig selv en oplevelse og hver lille gade er et eventyr.  I Sanremo, kun 20 min i bil fra Ceriana, er der masser af Riviera-stemning, kulturtilbud og shoppingmuligheder. Vi kan arrangere en række aktiviteter udover løb, heriblandt:

  • Tur til Sanremo
  • Rundvisning på den lokale oliven-mølle
  • Andre sportsaktiviteter: MTB, Klatring, Svømning, Vandreture.
  • Gourmet-aften med besøg på Michelin-restaurant
  • Udflugt til Asger Jorns hus

Skal vi løbe en tur sammen?

Vi tilrettelægger turen sammen og laver en pakke, der passer lige netop jeres gruppe. I 2018 er grundprisen 3.495 per deltager ved min. 6-8 deltagere for fire dages løb med halvpension og tre overnatninger i delte lejligheder.

Vi kigger gerne forbi, løber en tur sammen med jer og præsenterer mulighederne for dig og din kolleger eller løbevenner.

Kontakt Benjamin Holst på 31771100, hvis du er interesseret.

Om Outdoor Italy

Vi er et nystartet rejsebureau med fokus på aktive rejser i de smukkeste omgivelser, Italien kan tilbyde. Vores guider er aktive og meget erfarne atleter, særligt inden for løb, cykling og skiløb.


Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating