Vi Covid Sikrer din betaling

Mange tøver i øjeblikket med at bestille deres rejser, fordi de frygter at de vil miste deres depositum på grund af COVID.

Hos Outdoor Italy Covid Sikrer vi nu alle rejser, så du kan være sikker på at få pengene retur, hvis myndighedernes restriktioner pludselig forhindringer dig i at rejse.

Derfor kan du frit booke din rejse i vished om, at du får alle penge retur, hvis du på selve afrejsedagen er forhindret i at komme frem til målet på grund af officielle rejserestriktioner. Dem kan du finde her på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Mange planlægger i øjeblikket deres rejser for 2021 og vi forventer, at der vil være stor efterspørgsel på pladser i hytterne langs de vandreruter, vi tilbyder vores gæster i 2021. Samtidig gør kravene til social distancering, at antallet af dobbeltværelser er begrænset.

Covid Sikringen gælder for rejser til og med 2021, og det understreges, at Covid Sikring kun er gældende, hvis du er forhindret afrejse på selve afrejsedagen.

Som kunde hos Outdoor Italy er du naturligvis også dækket af Rejsegarantifonden, hvis vi som selskab skulle gå konkurs (hvilket vi bestemt ikke forventer vil ske).

Covid Sikring gælder for rejser bestilt efter 22.08.2020.

About Author

client-photo-1
Ben Holst

Comments

Skriv et svar